Nyhetsoppdatering


Skrevet av Simen Nordeide
Fredag 12. juli 2013 kl.22:10

Overganger, rykter, nyheter og diverse annet fra uken som gikk.

Vi starter med spillerflyten. Torsdag ble Angelo Ogbonna klar for Juventus, i dag ble det offisielt at Ciro Immobile går motsatt vei. Dette er nok en sameieavtale, hvilket innebærer litt komplisert forklaring. Juventus kjøper Genoas halvdel for €2.75m, Torino kjøper Immobile for €5.5m, Juventus kjøper tilbake en halvdel for €2.75m.

På inn-siden av ryktebørsen, har det denne uken stort sett dreid seg om Ogbonna. Av spillere på vei bort har det dog vært litt mer liv. Emanuele Giaccherini er svært nær en overgang til Sunderland for omtrent €8m, mens Juventus og Inter skal ha kommet til enighet om en overgang for Mauricio Isla. Videre skal Fabio Quagliarella være ønsket i Norwich. Ellers spekuleres det også i at Arturo Vidal vil skrive under på en ny kontrakt om ikke så fryktelig lenge.

Ser vi litt bort fra spillere på vei hit og dit, startet Juventus denne uken årets sesongoppkjøring. Den holdes, i år som i fjor, i idylliske Chatillon i Val d’Aosta. På onsdag møttes de fleste spillerne (unntatt noen italienske landslagsspillere, Martin Caceres, Paul Pogba og Carlos Tevez) på Vinovo til sesongens første trening, og også torsdag ble det balltrilling på Vinovo. Da også med Carlos Tevez. Etter torsdagens trening gikk turen til Chatillon, hvor Alessandro Matri i dag ble Juventus’ første målscorer for sesongen. I år igjen der, altså. Internkampen endte forøvrig 3-1, med to scoringer av Matri og en av Vidal for det ene laget, mens Fernando Llorente scoret det andre lagets eneste mål. Blant spillerne tilstede i Chatillon finner vi også norske Vajebah Sakor. Gøy!

I dag offentliggjorde Juventus en avtale med spillselskapet Bwin. Avtalen strekker seg ut sesongen. Bwin sponser allerede storklubber som blant annet Manchester United, Real Madrid og Bayern München.