Overgangsrykter


Skrevet av Eirik Amb Nysveen
Fredag 14. juni 2013 kl.08:22

Selv om overgangsvinduet ikke offisielt åpner før om 16 dager er de europeiske klubbene i full gang med sommerhandlingen. Juventus har fortsatt til gode å hente noen, men nye spillere ryktes inn hver dag. Her er en liten oppsummering.

INN:

Higuain:
Marotta uttalte etter møtet med Perez søndag at ingen ting vil skje før Real Madrid har fått ny trener, og at lagene vil snakke sammen igjen på et senere tidspunkt. Senere denne uken uttalte Real Madrid presidenten at et bud på €30m ikke ville være nok, men det virker ikke å være mange som tror på han. Flere tror også at Real Madrid vil gjøre en stor signering før de lar noen gå av PR-messige årsaker.

Ogbonna:
Forhandlinger foregikk mellom klubbene tirsdag kveld, men de skal ikke ha ført til noe. Torino verdsetter sin midtstopper til €20m, og Juventus verdsetter han til €10m. Spillere som er ryktet å inngå i en eventuell avtale er De Ceglie, Ziegler, Gabbiadini eller Immobile.

Regini:
Vasco Regini er i dag deleid mellom Sampdoria og Empoli, men det er ryktet at hans fremtid vil bli avgjort ved blind auksjon mot slutten av måneden. I den sammenheng skal Juventus hjelpe Empoli å skaffe rettighetene hele spilleren, for så å selge han videre til Juventus. Etter Juventus har skaffet seg 100% av rettighetene til Regini vil de la han gå videre til Sassuolo enten på lån eller deleierskap. (Det skal ikke være lett)

Zuniga:
I følge Gazzetta dello Sport skal Juventus ha kommet til en avtale med Napoli. Zuniga har ett år igjen av kontrakten sin med Napoli.

Tevez:
Det har lenge vært ryktet at Tevez og Juventus har kommet til enighet om en kontrakt, men at det ikke har vært kontakt mellom klubbene, da Tevez ikke er Juventus førsteprioritet. Nå har AC Milan blandet seg inn, og skal også ha kommet til enighet med Argentineren. Marotta uttalte torsdag at det var uaktuelt for Juventus å gå inn i noen budkrig for Tevez.

Diamanti:
Den italienske landslagsspilleren har vært linket til både AC Milan og Juventus den sisten måneden. Bologna skal ha satt prisen til €10m for 30-åringen, og klubbene har fått frem til 15. juli på å gjennomføre en handel. Etter den datoen vil Bologna holde han.

Jovetic:
Juventus vil ha Jovetic, Jovetic kan godt tenke seg å gå til Juventus, Fiorentina vil ha €30m. Nå kommer de til å stirre på hverandre i en måned fremover.

UT:

Matri:
I år som i fjor blir Matri linket til en overgang til Milan. Galliani skal ha uttalt at han ønsker å hente spissen “hjem”.

Isla:
Torsdag kveld hevdet Islas agent at hans klient var svært nære en overgang til Inter, og at det ville være møter i Milano i dag. Andre hevder derimot at Juventus og Udinese vil fornye deleierskapet, og Isla bli i Torino også neste sesong.

La Gazzetta dello Sport, Tuttosport, Corriere dello Sport, Football Italia, Sky Italia