Registrering for 2012/13 åpner snart


Skrevet av Thomas Maurstad Larsson
Søndag 8. juli 2012 kl.17:41

Registrering for årets sesong vil åpne innen et par uker. Registreringen i Juventus Club Norge har vært stengt siden November i fjor. Nå gjør vi oss klare for en ny sesong med Juventus.

Supporterklubben endte til slutt med 164 medlemmer i fjor. Vi regner med vekst denne sesongen. Interessen rundt registreringen er stor, og vi får stadig vekk spørsmål om når vi åpner registreringen igjen.

Som nyoppstartet supporterklubb, må vårt første år kunne beskrives som en enorm suksess. Supporterklubben distribuerte rundt 80 billetter i løpet av sesongen, og hadde medlemmer nede til stadionåpning, Del Pieros avslutningskamp, samt Coppa Italia-finalen.

Det var allikevel ikke alt som gikk på skinner. Vi møtte til tider et tungt og vanskelig italiensk byråkrati, og det var et par tilfeller der vi slet med å få billetter som lovet. Mye tid ble brukt til mail-utveksling på italiensk, men det meste fikk vi dog løst til slutt.

Unntakene var siste kamp mot Atalanta, der enorm global interesse for kampen førte til loddtrekning om billettene. Alle fikk dessverre ikke opplevd kampen. Vi klarte heller ikke skaffe medlemspakkene deres. Den situasjonen er alt redegjort for om noen skulle være interesserte.

Dette var en liten oppsummering av fjoråret. Vi er nå blitt varme i trøya, og regner med at årets sesong vil kunne gjennomføres på en enda bedre måte. Referat fra årsmøte vil komme om et par dager, og vil tallfeste punktene beskrevet ovenfor i detalj.

Vi kommer tilbake med mer informasjon rundt registrering senere.

Mvh,
Styret i Juventus Club Norge.