Børs: Juventus - Lecce

Børs fra onsdagens uavgjortkamp mot Lecce.

Gianluigi Buffon – 5

Lite å gjøre, som vanlig får man nesten si, med tanke på de siste ukene. En god involvering tidlig i andreomgang, når han fanger en ball etter en corner. Gjør dog en stor tabbe mot slutten av kampen, og Lecce får med seg ett poeng hjem.

Andrea Barzagli – 6.5

Solid forestilling som alltid. Bidrar til at Lecce ikke kommer til mange farligheter.

Leonardo Bonucci – 6.5

Fortsetter den fine trenden han har vist etter nyttår. Solid kamp, toppet av en i høyeste grad interessant feiring, ved Marchisios scoring. Herlig hissig. Pasningsprosent på hundre.

Giorgio Chiellini – 6.5

Samme som sine makkere bak. Er noe mer offensiv enn de to andre, uten at det bidrar i noen særlig grad, rent konstruktivt.

Stephan Lichtsteiner – 6

Stille kamp på kanten. Er ikke nærheten av å være det våpenet han var offensivt før julepausen, men er fortsatt bunnsolid defensivt.

Arturo Vidal – 6.5

Leverer en god kamp på midten, men dette blir dessverre noe overskygget av at han misser to hundreprosentsjanser. Burde definitivt tegnet seg på scoringslisten.

Andrea Pirlo – 6.5

Nydelig målgivende pasning til Marchisio. Strør ellers om seg med sine sedvanlige pasninger, og dikterer det meste som skjer for Juventus’ del. Blir litt desperat etter Lecces utligning, og prøver for mye på de lange, geniale pasningene.

Claudio Marchisio – 7.5

Ekstremt god i førsteomgang. Løper, takler, skyter, scorer og herjer. Gjør som han vil, og Lecces midtbane visste ikke hva de skulle gjøre. Mye roligere i andreomgang, likevel banens beste spiller.

Paolo De Ceglie – I/G

Må kaste inn håndkleet allerede etter fem minutter.

Fabio Quagliarella – 5.5

Kommer til tre avslutninger, tre av disse på mål. Klarer ikke sette sitt preg på kampen, men fikk heller ikke så mye å jobbe med.

Mirko Vucinic – 5.5

Får i likhet med sin makker, svært lite å jobbe med. Ingen skudd i løpet av 78 minutter ble fasiten, før han ble erstattet med Del Piero.

Martin Caceres – 5

Beviste at han ikke passer til venstre på midtbanen i en 3-5-2. Altfor avhengig av å bruke høyrefoten, og blir lett å ta ut for Lecce-spillerne.

Alessandro Matri – 6

Får spille de siste 20 minuttene, og jobbet tidlig fram en god mulighet for seg selv. Skuddet kom dessverre fra altfor skrått hold, og Benassi fikk en forholdsvis enkel jobb med å redde. Allikevel et friskt innhopp av Matri.

Alessandro Del Piero – I/G

Spilte kun et kvarter, og rakk ikke utmerke seg verken den ene eller andre veien. Allikevel, hvordan han løper ned til Buffon etter tabben, og gir han high five, det står til 20 i stil.

Postet i