Månedens Spiller er Vidal!

Månedens spiller er Vidal!

April; En fantastisk måned for Juventus, laget har feid all motstand av banen og gjeninntatt plass på toppen av tabellen. Flere spillere har vist seg frem på en svært positiv måte, men den beste av dem alle har vært Arturo Vidal.

Chileneren kom til Juventus i fjor sommer, og har gjennom hele sesongen dannet en solid midtbane sammen med Pirlo og Marchisio. Selv om han har vært god hele sesongen gjennom, er det den siste tiden at han virkelig har fått vist hva som bor i han. Han har lenge vært kongen av taklinger i Serie A, men den siste tiden har det også løsnet mer offensivt, noe fire mål på de seks siste kampene er et klart bevis på. Vidal har faktisk skutt seg inn blant toppscorerene i Juvnetus med sine syv så langt denne sesongen.

Det gode spillet til både laget og Vidal startet i slutten av mars. I april har det bare fortsatt, seks seire av seks mulige, og en målforskjell på 16-1 er ikke annet enn imponerende.

Vidal stod frem allerede i månedens første kamp mot Napoli på Juventus Stadium. Solid arbeidsinnsats og godt spill ble kronet med en scoring man sent vil glemme. Chileneren satte Napoliforsvaret helt ut av spill da han driblet rundt dem i deres egen boks, for så å sette ballen i nettet bak De Sanctis.

I kampene mot Palermo og Lazio var han ikke avgjørende på samme måte, men han var ikke langt unna å score også mot Lazo, og det fra midtbanen. Det vitner om en mann som spiller med selvtillit. Tidligere i sesongen har han tidvis blitt kritisert for avslutninger og pasningsferdigheter. Det er her de store forskjellene har kommet den siste tiden. Taklinger, arbeidsinnsats og defensive bidrag har det aldri vært noe å si på.

I hjemmekampen mot Roma var Vidal igjen hovedpersonen i en kamp hvor Juventus rev hovestadslaget i filler. Før det var gått ti minutter hadde han gitt Juventus en komfortabel 2-0 ledelse.

Med en fantastisk måned bak seg, satte Vidal sikkert inn 3-0 målet mot Novara i aprils siste kamp.

Med all ære til Vidal skal vi heller ikke glemme de andre spillerene som har vært med å sende Juventus tilbake til toppen. Vucinic med fire mål og fem assist, Bonucci som har styrt forsvaret med stor autoritet, Pepe sitt mål mot Lazio alene og Pirlos fantastiske kamp mot Novara for å nevne noen. Sett over alle kampene er det allikevel 24 åringen fra Chile som har vært best.

Med tre kamper igjen håper vi som alle andre at Vidal og de andre kan krone dette med et etterlengtet seriemesterskap om knappe 14 dager.

Postet i