Børs: Novara - Juventus

Med Michel Platini og Giampiero Boniperti på tribunen lekte Juventus seg videre i Scudettokampen med en 0-4 seier borte mot Novara.

Buffon – 6

Lite å gjøre på for Buffon i dag. Så vidt han fikk være innenfor kamerabildet i første omgang, men fikk det litt mer travelt i andre omgang. God kontroll på de to skuddene han måtte redde.

Barzagli – 6

Generelt lite å gjøre på for forsvaret i dag også. Barzagli snappet opp et par pasninger og gjorde en god takling i første omgang. Ingen ting å klage på.

Bonucci – 6,5

Bonucci har bokstavelig talt hatt en ny vår i Juventus. Virker komfortabel i et tremannsforsvar sammen med Chiellini og Barzagli. Vinner alle duellene sine og er god med ballen i beina.

Chiellini – 6,5

Kanskje den mest synlige i forsvaret i dag. Uvanlig presis med pasningene sine og som takler som vanlig godt.

Lichtsteiner – 7

Sveitseren fortsetter å fungere som rivjern nedover høyrekanten fra vingback posisjonen sin. Har få problemer med verken det Garcia eller Silva kastet mot han og gjør ellers en god figur langs høyresiden.

Vidal – 7,5

Nok en meget god kamp av Vidal. Gjør kaldt og rolig dagens tredje mål etter en retur fra Vucinic sin avslutning. Er ellers bunnsolid i det defensive. Ble byttet ut etter 56 minutter for å hvile til neste kamp.

Pirlo – 9

Kanskje en av årets beste kamper av Pirlo i hans ellers fantastiske sesong. Dirigerer spillet som han vil, og strør pasninger av en annen verden. Hadde i tillegg et par skumle skudd, blant annet et frispark i stolpen. Mesterlig!

Marchisio – 7

Lite å trekke ned på Claudio i dag. Var overalt på banen, og gjorde det godt i forkant av 0-1-målet. Fikk stående applaus av Juventussupporterne da han ble byttet ut.

Giaccherini – 6,5

Etter en svak førsteomgang av Giaccherini gjorde han det godt igjen i andreomgang. Jobbet hardt på venstrekanten og fikk notert seg for en fin assist på Borriellos mål.

Vucinic – 8

Flikket inn dagens andre mål på mesterlig vis i første omgang, og fulgte opp etter pausen med et nytt mål. Skapte også sjansen Vidal fikk æren av å sette i mål.

Borriello – 6,5

Fikk fornyet tillit av Conte etter matchvinneren mot Cesena på onsdag, og betalte tilbake etter et drøyt kvarter med en fin stupheading. Så ut til å spille med en helt annen glød enn tidligere, men har likevel en del ting å jobbe med. Bommet blant annet på en kjempesjanse like etter pausen.

Innbyttere:

Padoin – 5,5

Ble kastet inn ti minutter etter pausen for å ta over for Vidal. Gjorde en grei jobb, men hadde få store involveringer.

De Ceglie – 6

Erstattet Marchisio etter en times spill og tilførte en ekstra energi på venstrekanten.

Elia – 6

Et veldig etterlengtet innhopp for nederlenderen. Fikk 25 minutter på banen og kunne fint ha notert seg på scoringslisten ved tre anledninger.

Utgangspunktet for alle karakterene er 5,5. Positive bidrag trekker opp karakteren, mens negative bidrag drar ned karakteren.

Postet i