Børs: Cesena - Juventus

Mot bunnlagene sliter Juventus og kveldens oppgør var intet unntak. Straffebom og sjansesløseri førte til at en utskjelt innbytter fra Napoli ble matchvinner med sin scoring ti minutter før slutt.

Gianluigi Buffon – 6

Får ikke et eneste skudd på seg. Kjedelig. Tangerte sin personlige rekord på 19 clean sheets i seriesammenheng. Med fire kamper igjen vil den sannsynligvis brytes.

Andrea Barzagli – 6

En stille dag på jobben hvor Cesena hadde lite til svært lite å by på fremover. Har god kontroll på det meste som kommer og trygg i pasningsspillet.

Leonardo Bonucci – 6

Som sin makker i grunn, ikke stort å trekke opp eller ned for. Litt upresise langpasninger, blir for flatt og må jobbe med å få mer bue slik at de ikke spretter rett inn til keeper.

Giorgio Chiellini – 6

Full kontroll bakover, trygt og enkelt fremover. Alltid spillbar og gir jernet.

Martin Caceres – 5

En svak kamp av Caceres for en gangs skyld. Upresis og treg med ball i bena hvor også innleggene var horrible. Ellers en kamp på det jevne frem til han ble byttet ut.

Arturo Vidal – 5

En svak kamp av Vidal som også han slet med dårlige pasninger, valg og litt omstendelig. Ned på jorden igjen fra helgens skyhigh-performance.

Andrea Pirlo – 5

Kanskje Pirlos svakeste kamp for Juventus? Bommer på straffe for andre kamp på rad, denne gang ble det ikke mål på returen. Utover det har han overraskende mange balltap og dårlige pasninger og en kamp langt under det vi er vant til å se. Spiller seg dog opp utover andre omgang og vil nok komme sterkere tilbake.

Claudio Marchisio – 6.5

Blant de få med tempo og direkthet i angrepspillet. Løpene og bevegelsene minner om høstsesongen og kunne med litt mer hell skapt mye i denne kampen.

Paolo De Ceglie – 6

En kamp på det jevne. Rolig og trygg med ball, og i det defensive har han full kontroll. Klarer ikke å komme til så mange innleggsmuligheter og ble også han veldig forsiktig og omstendelig. Er nære ved å tegne seg på scoringslisten for andre gang i år etter et innlegg fra Pirlo på frispark som ble flott parert av Antonioli.

Alessandro Matri – 5

Får sjansen i Quagliarellas suspensjonsfravær, men klarer dessverre ikke å utgjøre forskjellen. Ble vanskelig mot et tett og effektivt Cesena-forsvar.

Mirko Vucinic – 6

Mye rot, men fortjener også ros for flere gode involveringer og er i dag blant de få som så ut til å skape problemer for Rodriguez & co. Litt mer presisjon og dyktighet i valgene og han vil være en viktig spiller mot tette forsvar.

—-

Emanuele Giaccherini – 5.5

Kommer inn og gjør jobben sin. Fint hælspark og litt sånt på sin gamle arena.

Alessandro Del Piero – 5.5

Fint frispark og ellers kontrollert med ball i bena.

Marco Borriello – 6.5

Scorer og selv om han ikke er involvert stort mer enn det blir han dagens helt, uten tvil. Fantastisk avslutning for en gangs skyld og ingen skal rakke ned på spissen på en dag som denne. Fine kommentarer i etterkant.

Postet i