Ingen Serie A-fotball denne helgen

Som en følge av Piermario Morosinis (25) dødsfall lørdag ettermiddag, skal det ikke spilles Serie A-fotball denne helgen. Samtlige kamper utsatt.

Det var i første omgang av dagens kamp mellom Pescara og Livorno, at Livornospilleren falt om på banen. Han forsøkte å reise seg flere ganger, men til ingen nytte. Til slutt falt han helt om, og kampen ble stoppet.

Spilleren ble fraktet med ambulanse til sykehus, men livet stod ikke til å reddes. Klokken 17.05 kom beskjeden om at Morosini hadde omkommet.

Spilleren som var på utlån fra Udinese, skal ha mistet begge foreldrene sine, samt en av to brødre.

Sjokkmeldingene har kommet både på Facebook og Twitter, og blant annet vår egen Claudio Marchisio har kommet med sin minnemelding til Morosini, som han spilte mot på juniornivå og sammen med på Italias U21-landslag.

Damiano Ferronetti (Udinese) skal ha sagt at Piermario Morosini var en eksepsjonell gutt, og at det alltid var de beste menneskene som hadde mest uflaks. Elia Legati (Padova) skrev på sin Twitter at han hadde et hjerte av gull, og at han smilte til livet, til tross for alt det hadde tatt fra han.

Det spekuleres nå i at denne rundens kamper vil bli spilt førstkommende tirsdag og onsdag.

Hvil i fred, Piermario.

Postet i