Børs: Juventus - Napoli

Napoli klarte ikke å sette ett eneste skudd på mål i løpet av 90 minutter på Juventus Stadium, men det var ikke bare bakover på banen at Juventusspillere imponerte.

Gianluigi Buffon – 6,5/I/G

Det er vanskelig å bedømme Buffon etter denne kampen. Napoli klarte ikke å sette ett eneste skudd på mål, og Buffon gjorde det kan skulle i feltarbeidet.

Andrea Barzagli – 7

Imponerende sammen med resten av forsvaret. Det var flere grunner til at Napoli aldri kom til avsluttninger på mål. Barzagli var en av dem.

Leonardo Bonucci – 8

Denne kampen var det Bonucci som var sjefen i forsvar. Han har blitt kritisert mange ganger denne sesongen, men det syntes ikke på 25 åringen på søndag. Var også målscorer frem til mandag, da Lega valgte å “gi” målet til Vucinic da ballen visstnok var innom Cannavaro og ikke Bonucci.

Giorgio Chiellini – 7,5

“Chiellini kan markere tre mann helt alene, han er bare umulig å komme forbi”- Dette var Walter Mazzarris ord etter kampen. Stor kamp av Chiellini som virkelig har vokst tilbake til sitt gamle “jeg” denne våren.

Stephan Lichtsteiner – 6

Ble satt i vingback-rollen på høyre siden i dag. Dette er nok ikke sveitserens beste posisjon, og formen har ikke vært den samme som i høst. Pådrar seg også et noe unødvendig gult kort. Hadde allikevel god kontroll på Napolis breddespill på sin side.

Arturo Vidal – 8.5

Nok en fantastisk kamp fra chileneren. Marchisio var høstens store spiller på Juventus sin midtbane, og nå er Vidal på god vei til å bli en av vårens store profiler. Kronet det hele med et fantastisk mål hvor han elegant satte på plass Napoliforsvaret i deres egen 16 meter.

Andrea Pirlo – 7,5

I likhet med store deler av laget spilte også Pirlo en svært god kamp. Som vanlig den mest involverte spilleren i Juventus sitt banespill, og stor sikkerhet i pasningsspillet. Kom også til flere avsluttninger , derav 3 på mål. Dessverre gikk ingen av de inn bak Napolis sisteskanse.

Claudio Marchisio – 7

Blir noe overskygget av Vidal i denne kampen. Svært anonym før pause, men forbedrer seg noe etter pause. Hadde også et par viktige defensive involveringer, og noterte seg med assist på målet til Vidal.

Paolo De Ceglie – 6.5

Har gjort venstreback-plassen til sin egen. Solig innsats defensivt, men sliter med å komme med virkelige bidrag offensivt.

Marco Borriello – 5

To skudd, ingen på mål. Conte gir han skryt for arbeidsinnsatsen noe som dog ikke er noe å klage på. Dessverre er det som målscorer han ble hentet, en jobb han fortsatt har tilgode å gjøre.

Mirko Vucinic – 5

Som sin makker var det ikke stort han fikk til. Ble til slutt kreditert det viktige første målet, utover det var det ikke stort å skryte av fra den tidligere Romaspilleren. For mange balltap, for få målsjanser.

—————

Martin Caceres – 6,5

Kommer inn i andre omgang. Noe friskere enn Lichtsteiner, men de store bidragene uteblir.

Fabio Quagliarella – 7

Scorer mot gamleklubben, og skaper mer på sine 20 minutter enn Vucinic og Borriello gjorde til sammen. Friskt forsøk fra midtbanen, men dessverre litt utenfor.

Alessandro Del Piero – 7

Snaue 10 minutter skal vanskelig gi grunnlag for karakter, men den assisten på målet til Quagliarella etter kun sekunder på banen var imponerende. Vender elegant og legger balllen perfekt til Quagliarella. Ville veldig gjerne score selv også, og ble noe egoistisk mot slutten

Postet i