Mercatooppdatering:

Juventus linkes med haugevis av spillere. Vi tar for oss situasjonen.

Overgangsvinduet åpner offisielt på søndag, men flere medier hevder at Juventus allerede har sikret seg et par spillere.

Først og fremst melder Sportmediaset at Martin Caceres er klar for Juventus. I følge SKY har Sevilla og Juventus fortsatt ikke kommet til enighet, men det er kun to millioner euro som skiller partene. SKY ekspert Gianluca Di Marzio sa tidligere i dag at avtalen er i boks neste uke. Juventus vil betale €2 millioner for lånet, og ca €5-6 millioner for opsjon i sommer.

Juventus kommer mest sansynelig til å ikke forsterke stopperplassen, Conte skal ha sagt nei til Alex (Chelsea). Agenten til Salvatore Bocchetti har snakket varmt om Juventus og hintet til overgang for Zenit-spilleren, men så langt er det ingenting konkret.

Italienske medier hevder at Francesco Guidolin (Udinese) ønsker å hente Michele Pazienza inn i januar. Italieneren har ikke fått mye spilletid i år. Tuttosport hevder dersom Pazienza forsvinner i januar, blir han erstattet med serberen Zdravko Kuzmanović.
Angelo Palombo og Riccardo Montolivo linkes også til den sentrale midtbaneplassen fordi Conte ikke skal være fornøyd med dybden på midtbanen.

I de siste timene melder flere medier om interesse i David Pizarro. Chileneren vil være den ideale backupen for Andrea Pirlo.

Siste spiller på vei inn er Marco Borriello. Han har ikke fått nok spilletid under Luis Enrique og er kun detaljer unna å bli lånt ut til Juventus. Marcelo Lippi og Moreno Torricelli er noen av de som mener at Borriello vil passe Contes Juventus. Avtalen regnes med å være i boks innen mandag.

Italienske medier siterer engelske medier på at Villas Boas skal være en beundrer av Milos Krasic. Serberen har ikke imponert denne sesongen og kan forlate Juventus for €10-12 millioner. Agenten skal gjentatte ganger ha sagt at Milos ikke er fornøyd og forlater Torino i januar.

Amauri har fortsatt ikke forlatt klubben. Genoa tilbød han en kontrakt, men uenigheter i kontraktlengden gjorde at Genoa valgte å snu til Gilardino istedenfor.
I et intervju med La Stampa skal Amauri ha sagt at han vil spille igjen og finner seg snart en ny klubb. Tuttosport skrev i dag at Wolfsburg kan være neste stopp for Amauri. Luca Toni kan havne i Marseille og Iaquintas kontrakt blir mest sansynelig terminert.

Vi følger med!

Postet i