Spilllerbørs: Juventus - Cesena


Skrevet av Eirik Amb Nysveen
Søndag 4. desember 2011 kl.23:05

2-0 seier til hjemmelaget etter scoring av Marchisio og en svært heldig tildelt straffe.

Buffon – 6,5

Det er egentlig ikke grunnlag for å gi karakter, han redder Cesenas ene skudd på mål.

Lichtsteiner – 6,5

Solid bakover, stopper det han skal. Er med endel fremover, men det blir ikke mye ut av det. Dårlig uttelling på crossene sine i dag.

Barzagli – 6,5

Gjør det han skal, blir aldri satt på prøve, god i pasningsspillet.

Bonucci – 6,5

Samme som sin makker, kan kanskje slå den korte fremfor den lange ved enkelte anledninger. Ellers helt trygg.

Chiellini – 6,5

Stopper det som er å stoppe på sin side. Angrepsvillig og god i pasningsspillet i dag. Dog noe klønete med ball til tider.

Vidal – 8,5

Banens beste. Midtbanespilleren er over alt i dag, flest taklinger av alle på laget, og enorm presisjon i pasningsspillet. Registrerer seg med assist på Marchisio sin scoring, og setter straffen trygt til side for “keeper”.

Pazienza – 7,5

Gjør i aller høyeste grad jobben sin og beviser at han har svært gode defensive egenskaper. God i pasningsspillet, men blir tidvis noe stasjonær. Ville nok komme enda mer til rette mot sterkere motstand.

Marchisio – 7,5

Lite behov for han defensivt i dag, men gjør det han skal. Stiller stort sett alltid som et alternativt offensivt, og blir i dag igjen belønnet med en scoring. Lagets flinkeste spiller til å få skuddene på mål, ofte involvert rett før lagets avslutninger.

Pepe – 6,5

Løper utrettelig som vanlig, og gjør på lik linje med alle andre det som skal til defensivt. Elendig uttelling på crossene sine i dag, og klarer ikke å fokusere skikkelig foran mål.

Matri – 5

Ikke den beste dagen til Matri på jobb. Får ikke til særlig på topp, og klarer ikke å omsette noe til skudd på mål. Et så dyptliggende Cesena er nok ikke det letteste for en utpreget bakromsspiller som Matri.

Vucinic – 5,5

Mer involvert enn Matri, men uten særlig uttelling. Får i det minste satt et par skudd på mål, og klarer i motsetting til Matri å dra av en spiller eller to i dag, men alt i alt noe skuffende.

-

Quagliarella – 6

Kommer inn som et litt friskt pust for Matri. Noen gode involveringer, og langt bedre pasninger enn spilleren han ble byttet inn for. Klarer ikke helt å vende seg til rollen som primapunta, og blir tidvis liggende for tilbaketrukket.

Giaccherini – 5,5

Vil vel i hovedsak bli husket for å skaffe en straffe som ikke skulle vært gitt. Generelt lite involvert, men kommer fint rundt på kant og får lagt bra inn ved en anledning.

Del Piero: I/G

Må dessverre ut på båre etter bare få minutter. Heldigvis ikke noe alvorlig.