Catania - Juventus 25.09.2011 kl. 15.00


Skrevet av Morten Asplin Gauslaa
Søndag 25. september 2011 kl. 18:03

Antonio Conte tar med seg spillerne på flytur til Sicilia i møtet med Catania på Stadio Angelo Massimino. Etter full midtukerunde hvor begge lag gikk på poengtap er det duket for en flott fotballkamp med to lag som begge ønsker å angripe fra start. Med andre ord, deter duket for underholdning.

Catania kommer fra et forsmedelig 3-0 tap borte mot serieleder Genoa og er ivrige på å reise kjerringa når de tar i mot serietoeren før helgens runde. Juventus på sin side gikk på sitt første poengtap mot Bologna hjemme, men optimismen er fortsatt stor etter en overbevisende annen omgang på onsdag. Dog skal en ikke ta lett på Gli Elefanti på hjemmebane. Laget har en knallsterk hjemmestatistikk og har enda ikke sluppet inn mål på sin egen “storstue”.

Fjorårets oppgjør endte med 3-1 seier til Bianconeri etter scoringer av Pepe og to ganger Quagliarella. Morimoto – nå i Novara – scoret for hjemmelaget. Vårens kamp endte til slutt 2-2 til tross for at Juventus ledet 2-0 halveis etter to mål av sjefen selv, Del Piero.

Il Capitano kan også fort bli å finne på banen fra start på søndag, ettersom Vucinic er ute med suspensjon. En annen herremann som kan få sin debut i år er Quagliarella i tillegg til spennende Eljero Elia. Dog er det ventet at Conte igjen går for det trygge i begynnelsen og stiller dermed sannsynligvis nærmest identisk lag som mot Bologna:

Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie; Krasic, Marchisio, Pirlo, Pepe; Matri, Del Piero

Vincenzo Montella sliter med å få sine gutter til å score mål. Det eneste målet så langt i sesongen kom på straffe ved Maxi Lopez, som nok utgjør den største trusselen på topp hos de røde og blå. Llama og gode gamle Legrottaglie er begge skadet, men ellers stiller Catania fulltallige til dyst. Det er ventet at sjefen sender følgende elleve på matten fra start:

Andujar; Potenza, Bellusci, Spolli, Alvarez; Sciacca, Lodi, Ricchiuti; Gomez, Maxi Lopez, Lanzafame

Meteorologene melder om god temperatur, men utrygt for enkelte regnbyger. Canal+ sender oppgjøret direkte fra klokken 14.55. Dersom du av en eller annen grunn ikke har muligheten til å zappe inn kanalen, vil forumet sannsynligvis gi deg tips til alternative løsninger. Besøk gjerne forumet uansett for diskusjon og hyggelig prat. Nylig ble det nemlig satt rekord med 107 brukere pålogget samtidig, kanskje blir den slått allerede i morgen? Vi får se. Spennende blir det uansett!

Forza Juventus!